Uppsala kafferosteri
Nollarton
studentkaffe

Kaffet i denna blandning :

100 % ekologisk,

85% är certifierat ekologiskt.

50 % är Fairtrade


Uppsala, Sveriges fjärde största stad. Det är klart vi vill göra vår tolkning av Uppsala i kaffeform. låt oss presentera Nollarton!


En snällare rostning, men med så mycket smak.Här visar vi på att en bra espresso inte behöver vara stenhårt rostad utan den balanserade shoten är inte att glömma.


En komplex blandning med kaffe från San Lorenzo El Cubo, Antigua i Guatemala för lite chokladig sötman. Med kaffet från

Ricardo som driver Fazenda Nossa Senhora de Fatima, en fram i Brasilen har vi fått en väldigt ren söt karaktär med mer chokladighet. 


För att balensera ut sötman i blanding har vi tagit ett "halv-tvättat" kaffe från Sumatra, för att ge kaffet lite tyngd och karaktär. Och för att blandningen den härliga mjukheten har vi tagit Moonsooned Malabar och avslutar den med lite Kaapi Royale för att göra kaffet i precis den stil vi ville ha. 


Tanken med detta kaffe är att passa på morgonen eller till lunchen, den snällare rostningen gör att den hjälper dig ett steg vidare mot dina mål.


En dubbel espresso kvarten innan du ska vidare på nya äventyr, med smaken av perfekt rostat kaffe och en chokladig underton gör att man är så gott som oslagbar.


Detta kaffe är något som vi ofta kör i bryggen eller i presskannan för att visa på en sån balans samtigigt som komplexitet.


Glöm inte, dricker ni en kopp av detta så ta fram den lilla chokladbiten!


Nollarton - Kaffe och choklad när det är som bäst!

Nollarton

Det här är ett mellanrostat kaffe med balanserad fyllighet och smak av mörk choklad.