Uppsala kafferosteri
För företag

Skräddarsy ditt företags eget kaffe!


Är ni som företag intresserade av gott kaffe på jobbet? Då har vi möjlighet att erbjuda er våra specialkaffen till er kaffemaskin. Ett lokalrostat och supergott alternativ till ert företag.


Vi kan hjälpa er att rosta ert eget kaffe. Vi levererar självklart allt från vårt sortiment men vill ni ta fram er egen blandning med egna etiketter är det bara höra av er. Efter ett samtal kring dina/era smakpreferenser så kan vi sätta ihop en blandning av de bönor vi tror ni vill ha. Vi provrostar och  sedan smakar vi det tillsammans med er för att ni skall vara riktigt nöjda. Därefter packar vi och sätter Er egna etikett på kaffet - kul va?!


Vill du utbilda personalen i hur en perfekt espresso dras, mjölken skummas till perfektion och hur gästen bara ler när kaffet kommer framför dem ordnar vi även detta.


Som utbildad barista traineer, Coffee Master och  med över 9 år i branschen har jag ett och annat knep jag mer än gärna delar med mig av.


Tveka inte att skicka ett mail så ska vi kunna komma fram till den bästa lösningen just för dig!Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer:

 
 
 
 
mörkrost